Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Årets første for Riseth

Celtic- Kilmarnock 1- 0. På en dag da Harald Brattbakk ikke var heldig med avslutningene ble Vidar Riseth fansens helt på Parkhead. Trønderen scoret sitt første mål i 1999 - hans andre i Celtic-trøya.

Anvendelige Riseth spilte midtstopper fordi både Tom Boyd (sjuk) og Alan Stubbs (ankelskadd) måtte stå over. Det hindret likevel ikke Riseth i å markere seg framover på banen.

Fire minutter ut i andre omgang ordnet han scoringen som gjør Celtic til Glasgow Rangers' argeste gullkonkurrent. En innoverskrudd corner fra Lubomir Moravcik ble møtt med pannebrasken av Riseth på nærmeste stolpe. For første gang kunne trønderen hylles som målscorer foran nesten 60000 tilskuere på Parkhead. Riseths første scoring i den grønne og hvite drakta kom borte mot Dundee 27. desember - også det på en heading.

Harald Brattbakk hadde flere tilbud som kunne gitt nettkjenning. «Underholdene, men ikke alltid like effektiv», står det i de engelske kamprapportene.

  • Celtic gikk forbi Kilmarnock med gårsdagens seier - og ligger nå ti poeng bak ligaleder Glasgow Rangers.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media