Årets første Glimt-poeng ødela Ernemanns bursdagsfeiring

Nektet å tape.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Sarpsborg 08 - Bodø/Glimt 2-2(Dagbladet): Bodø/Glimt tok årets første poeng i Tippeligaen 2015 etter å ha vist imponerende lagmoral i Sarpsborg.

Det danske bursdagsbarnet Steffen Ernemann trodde han hadde gitt både seg selv, klubben og byen en perfekt gave med sitt vakre frisparkmål, men gjestene fra Bodø nektet å gi seg.

To ganger slo Glimt tilbake. Dermed fikk de med seg årets første poeng og overlot tabelljumboplassen til AaFK.

- Dette smaker veldig godt. Det er veldig deilig å få sprekt den nullen, sier Bodø/Glimt-trener Jan Halvor Halvorsen til C More.

Innholdsrike minutter Med null poeng på de tre første kampene dro tabelljumbo Bodø/Glimt til Sarpsborg med et press på seg.

Likevel var det Sarpsborg 08 som presset på innledningsvis. Kristoffer Tokstad var svært nær scoring etter 19 minutter, og på den påfølgende corneren kom scoringsjubelen.

Ole Christoffer Heieren Hansen raget høyest og stanget hjemmelaget i en oppskriftmessig ledelse.

Den særdeles innholdsrike periode av kampen var imidlertid ennå ikke helt over. Det tok nemlig ikke mange sekundene fra avspark før Fitim Azemi skaffet nordlendingene et straffespark.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.