Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Årets julegave til fotballdommerne i England: Privatsjåfører

Travel tid i vente.

JULEGAVE: Årets julegave fra Det engelske fotballforbundet (FA) til Martin Atkinson og resten av Premier League-dommerne er privatsjåfører. Foto: NTB Scanpix
JULEGAVE: Årets julegave fra Det engelske fotballforbundet (FA) til Martin Atkinson og resten av Premier League-dommerne er privatsjåfører. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): For de fleste av oss er det mest stress før jul, for å bli ferdig med alt, før man kan legge seg på sjeselongen stappmett av herlig julemat.

For alle som er involvert i Premier League innebærer høytida litt høyere tempo.

I år har dommerne fått oppfylt et av sine juleønsker: privatsjåfører.

Først venter en full runde på tradisjonsrike Boxing Day, 2. juledag, før en ny runde venter to dager senere, med én kamp både 29. og 30. desember.

Ifølge Mirror pleier dommerne normalt sett å kjøre selv, og bli plukket opp på et møtested, og bli fraktet den siste biten til stadion.

Men for at kamplederne skal være uthvilte også etter den travle romjulstida vil de nå bli kjørt rundt, melder den engelske avisa.

Allerede 2. og 3. januar venter nok en full runde for dommerne.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media