Årets manager forrige sesong - nå er han favoritt til å miste jobben

Kraftig oddskutt på Rodgers-sparking.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Liverpools nordirske trener Brendan Rodgers tror at comebacket i kampen mot Ludogorets på onsdag, til tross for at kampen endte 2-2, kan være øyeblikket som snur sesongen for Liverpool.

- Før snakken snakket vi om at dette kunne bli kvelden der vi kunne forandre sesongen, og at vi kunne vise karakterstyrke. Det greide vi da vi kom tilbake fra 0-1, selv om det var frustrerende å miste poenget til slutt, sa Rodgers på pessekonferansen.

Bookmakerne var på sin side ikke like imponerte som Rodgers. Etter onsdagens tap, er oddsen for at Rodgers skal være første Premier League-manager til å få sparken, rekordlav. . Spekulativt marked Forrige uke uttalte Rodgers selv at han ikke følte seg hundre prosent sikker i sin stilling. Samme dag mente britiske eksperter at han satt trygt.

Etter uavgjortresultatet mot Ludogorets er virker oddsselskapene langt mer enige med førstnevnte enn med de britiske ekspertene. Nordiren gikk inn i november måned med mellom 41 og 67 i odds på å være førstemann til å få sparken, ifølge tall fra Oddschecker.

Etter fem svake resultater på rad, har oddsen hos blant annet Skybet nå sunket helt ned til 5, noe som betyr at bettingselskapene vurderer at det er 20 prosent sannsynlighet for at 41-åringen er nestemann til å få sparken. Bare Aston Villas Paul Lambert har lavere odds.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer