Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Årets manager

Steffan Rugseth (27) ble årets vinner av Mitt Drømmelag på Dagbladet.no. - Jeg var forferdelig nervøs i går, sier vinneren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Se de 50 beste totalt!

Foran den siste runden, toppet Steffan Rugseth Mitt Drømmelag med ni poengs forsprang på den fremste konkurrenten: «Fugla» med Kai Skogstad som manager. Etter at poengene var regnet sammen i går, var ledelsen knappet inn til tre poeng. Men det holdt for Rugseth som ble årets manager.

- Jeg var forferdelig nervøs i går, mens jeg ventet på poengberegningen. Men nå gleder jeg meg sinnssykt til å dra til London for å se Arsenal på Highbury, sier 27-åringen til Dagbladet.no.

I og med at hans fremste utfordrer ble kaldt «Fugla», tok Rugseth det for gitt at Skogstad ville satse på Lillestrøms spillere foran den siste kampen.

- Jeg bestemte meg tidlig for å satse på Lillestrøm i den siste runden, og jeg regner vel med at «Fugla» gjorde det samme. Men jeg ble litt usikker i går, da jeg så at Rosenborg hadde fått så høye karakterer som de hadde, forteller han.

Jevne resultater

- Hvorfor var det akkurat du som vant denne sesongen?

- Jeg har nok hatt veldig jevne resultater, men ikke noen veldig gode runderesultater. Det er nok mye tilfeldigheter, men samtidig har jeg fulgt veldig godt med denne sesongen, sier Kragerø-gutten.

I stedet for å satse på spillere fra faste klubber, har han satset på enkle motstandere.

- Jeg har satset på forskjellige lag fra runde til runde, og prøvd å tenke på hvilke lag som sannsynligvis vil vinne og ikke slippe inn mål. Jeg har som oftest kjøpt spillere fra 1-2 lag hver gang, forteller han.

- I en periode satset jeg stort sett på klubber som spilte mot Bryne, avslører han.

- Vil på Higbury

Med seieren i denne sesongen av Mitt Drømmelag, vinner han tur til England. Og Rugseth er ikke i tvil om hvilke lag han skal se.

- Jeg ønsker å se Arsenal på Highbury. Jeg har aldri vært i England og gleder meg derfor veldig til det, sier Rugseth.

Også Kai Skogstad som endte på andreplass i konkurransen får en tur til England. Han ble nemlig vinner av pengetoppen denne sesongen.

Rugseth har nå tatt fatt på jobben som manager for «Kameratlaget» i Manager 2002, og etter elleve runder ligger han på andreplass.

- Jeg er nok ikke så heldig at jeg vinner den konkurransen også, sier han.

Hele Norges coronakart