Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Årets overraskelse

Sjanser for alle i Klubben i mitt hjerte.

 TRUES AV SMÅKLUBB:  Godset-fansen har stemt som aldri før i Klubben i mitt hjerte. Likevel trues både Godset og Sarpsborg 08 av lille Luka fra Oslo. FOTO: John Terje Pedersen / Dagbladet.
TRUES AV SMÅKLUBB: Godset-fansen har stemt som aldri før i Klubben i mitt hjerte. Likevel trues både Godset og Sarpsborg 08 av lille Luka fra Oslo. FOTO: John Terje Pedersen / Dagbladet. Vis mer

DET var først i høst at kameratgjengen i Luka FK klarte å fylle ut hele dommerkortet. Da møtte det for første gang opp 18 mann til kamp i 8.divisjon. Nå er det mange som vil være med på framgangen.

Denne lille fotballklubben fra Oslo er årets overraskelse i avstemningen. Riktignok gjorde de en flott innsats allerede i fjor, men å kjempe jevnt med seriemester Strømsgodset i klassen for spesialidrettslag under 500 medlemmer, er en enda større prestasjon.

For idet Godset med rette er mer populære enn noen gang, svarer Luka med tidenes mobilisering.

GUTTA har gode grunner til det. Etter oppstarten for bare to år siden, kom det første opprykket i høst. Vel tapte Luka det påfølgende kretsmesterskapet mot Lyns tredjelag, men det blir uansett spill i 7.divisjon til våren.

Nå konkurrerer imidlertid klubben med Strømsgodset og Sarpsborg 08. Bare noen få stemmer skiller disse konkurrentene i den tetteste kampen i årets avstemning. Her skifter faktisk ledelsen fra time til time.

UTFORDRINGEN for alle i Klubben i mitt hjerte er å stå konkurransen ut. Det gjenstår en uke av avstemningen og da gjelder det å få hjelp fra absolutt alle kjente. En kameratklubb mot de tradisjonsrike fotballbyene Drammen og Sarpsborg høres ut som rått parti, men i virkeligheten er det altså mulighet for alle.