Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Årets slappeste sportsvideo?

Denne vil du ikke gå glipp av!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Det er en fornøyelig opplevelse å følge Daniel Braaten gjennom en hel landslagstrening. Særlig når Åge Hareide driller startelleveren med kjedelig formasjonstrening, ser det ut som om Braaten drømmer seg bort til sin egen, underfundige verden.

Til et langt morsommere sted enn Ullevaal.

For å slå i hjel tida brøt han litt wrestling med Morten Gamst Pedersen (og tapte!) og dyttet Ole Gunnar Solskjær før han søkte dekning bak muren.

Ellers spankulerte han rundt, tilsynelatende uten en eneste bekymring i hele livet. Ikke engang da Frode Kippes knallharde frispark ble rikosjert rett tilbake i Braatens familiejuveler orket Daniel å reagere.

Sjenert ballartist

Mange mener Daniel Braaten er lat. Det er i så fall på en god måte. Da vi intervjuer ham etter treninga, er han som vanlig ingen ordmitraljøse. Noen ganger kan sånt tolkes som uvennlighet - men det finnes ikke vrangvilje i gutten.

Han virker nesten bare litt sjenert.

Ingen skal tvile på Daniels kvaliteter. På sitt beste er han ustoppelig, på sitt dårligste en bedagelig slappfisk.

BEDAGELIG: Vi spurte Daniel Braaten når han sist gang ble svett på en landslagstrening. Svaret får du høre i videoen. Foto: SCANPIX
BEDAGELIG: Vi spurte Daniel Braaten når han sist gang ble svett på en landslagstrening. Svaret får du høre i videoen. Foto: SCANPIX Vis mer

- Blir han litt mer stabil, er han den neste spillereksporten og Norges beste fotballspiller. Potensialet hans er mye større enn alle de andre på landslaget. Takk gud for at det finnes sånne i norsk fotball, sa TV 3-kommentator Roar Stokke til Dagbladet.no nylig.

Vi kan ikke annet enn å takke, vi heller.

Se videoen av landslagets kanskje mest bedagelige spiller! 

image: Årets slappeste sportsvideo?
<B>SOLID MUR:</B> La oss håpe grekerne ikke får frispark i farlige posisjoner lørdag kveld. Helt bakerst i muren skimtes manken til Daniel Braaten.