Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Årets stjerneskudd mister seriestarten

Sykkel, ikke ball, for Henning Hauger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NADDERUD (Dagbladet.no): Henning Hauger ble løftet fram som årets stjerneskudd av blant andre Nils Johan Semb og Karl Petter Løken i Dagbladet i januar.

Fotballekspertene må vente en måneds tid før de får se 20-åringen i aksjon i tippeligaen. Stabæks midtbanespiller ødela et bein i foten i begynnelsen av februar og går fortsatt med skinne.

Han ser det som uaktuelt å være spilleklar til seriepremieren mot Sandefjord 9. april.

Kastet gipsen

 - Det ser mørkt ut, jeg tror ikke jeg rekker det. Jeg kastet krykkene for bare en uke siden. Slutten av april er nok mer realistisk, alt før det tar jeg som en bonus, sier Henning til Dagbladet.no.

Inntil videre tråkker han på ergometersykkelen under tribunen på Nadderud. Mens lagkameratene leker med ball på kunstgresset utenfor må 20-åringen svette med maskiner.

- Vi har mange bra spillere, de klarer seg nok godt uten meg de første kampene, sier Henning.

Som Doffen og Grindheim?

STJERNESKUDD UTSATT: Henning Hauger fikk sjansen av Åge Hareide på USA-turneen. Stabæk får ikke glede av 20-åringen før i slutten av april. Foto: Scanpix
STJERNESKUDD UTSATT: Henning Hauger fikk sjansen av Åge Hareide på USA-turneen. Stabæk får ikke glede av 20-åringen før i slutten av april. Foto: Scanpix Vis mer

Han fikk to landskamper på USA-turneen i januar, og har veldig lyst til å gjøre som Kristofer Hæstad eller Christian Grindheim. Begge to ble kometer i tippeligaen etter å ha tilbrakt sesongen før i 1. divisjon.

- Doffen og Christian har gjort det bra, men det finnes nok av eksempler på folk som ikke har gjort det bra.

U21-landslagsspilleren er Haslum-gutt og har vært Stabæk-supporter helt siden han begynte å leke med ball . Derfor er han veldig spent etter fjorårets opprykk.

- Vi har som mål å stabilisere oss i Tippeligaen. Først når vi har gjort det kan vi begynne å snakke om å hevde oss, sier Henning til Dagbladet.no.

TRÅKKER TIL: Henning Hauger gleder seg til å spiller fotball igjen. Fortsatt trener han bare på sykkel og i helsestudio.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!