Årets verste dommeravgjørelse?

Kan koste Norge EM-plassen.

(Dagbladet.no): Mens Norge fikk god hjelp av de andre resultatene i gruppa lørdag, ble Åge Hareides menn kanskje snytt for ungarsk hjelp av en skotsk dommer i går kveld.

Riktignok vant Moldova oppsiktsvekkende 1-0 borte mot Bosnia-Herzegovina, men enda viktigere hadde det vært å få ungarsk hjelp i Istanbul.

Det så lovende ut i 63 minutter - og så ut til å bli enda bedre: På stillingen 0-0 var Ungarns Zoltan Gera på vei forbi tyrkernes keeper Hakan Arikan, da han ble meid ned i straffefeltet.

Ungarerne jublet for det de trodde var et straffespark og mulig tyrkisk utvisning, men smilene stivnet fort. Den skotske dommeren Stuart Dougal dro nemlig fram det gule kortet - Geras andre - for filming.

En vantro Gera protesterte heftig, men måtte til slutt gå i dusjen. Med ti mot elleve spillere raknet Ungarn, Tyrkia scoret tre ganger i løpet av de siste 23 minuttene av kampen og er dermed á poeng med Norge med en kamp mindre spilt.

• Din mening: Hva mener du? Filmet Zoltan Gera?

VANTRO: Zoltan Gera fortviler da han får se det røde kortet til den skotske dommeren Stuart Dougal. Foto: EPA/Scanpix
VANTRO: Zoltan Gera fortviler da han får se det røde kortet til den skotske dommeren Stuart Dougal. Foto: EPA/Scanpix Vis mer
Årets verste dommeravgjørelse?