Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Argentina-sjef tatt i nåde etter Copa-fiasko

Sergio Batista får beholde jobben.

KATASTROFEMESTERSKAP: I Argentina var det et folkekrav at landslaget skulle vinne Copa America på hjemmebane. Noen av Sergio Batistas (midten) forgjengere i jobben som landslagssjef har fått sparken for mindre enn et kvartfinaletap mot nabo Uruguay. Foto: SCANPIX/AP Photo/Natacha Pisarenko
KATASTROFEMESTERSKAP: I Argentina var det et folkekrav at landslaget skulle vinne Copa America på hjemmebane. Noen av Sergio Batistas (midten) forgjengere i jobben som landslagssjef har fått sparken for mindre enn et kvartfinaletap mot nabo Uruguay. Foto: SCANPIX/AP Photo/Natacha Pisarenko Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sergio Batista får beholde jobben som Argentinas landslagssjef i fotball til tross for den svake innsatsen i Copa America.

Vertsnasjon Argentina røk ut mot Uruguay i kvartfinalen lørdag. Uruguay vant på straffer etter at det sto 1-1 etter ekstraomganger.

Batista overtok som landslagssjef etter Diego Maradona, som fikk sparken etter at Argentina ble slått ut i kvartfinalen i VM i fjor.

- Fra et sportslig synspunkt var ikke Copaen veldig bra, men det er en viktig kvalifisering framover, sier Humberto Grondona i Argentinas Fotballforbund.

Han er sønnen til fotballpresident Julio Grondona og visedirektør for laget.

Ifølge Grondona jr. vil det ikke bli foretatt noen endringer i støtteapparatet.

- Vi har aldri tenkt på å gå i den retningen. Trenerne har nok kunnskap til å komme til noen konklusjoner. Framtiden ligger foran oss, og det er VM-kvalifiseringen, sier Grondona til Radio La Red.

(NTB)