Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Argentina har planer om å bli lenge i Russland

Argentina tar med over tre tonn mat til fotball-VM

Lionel Messi og resten av det argentinske landslaget overlater lite til tilfeldighetene i jakten på nasjonens første VM-gull siden 1986.

INGENTING OVERLATT TIL TILFELDIGHETENE: Argentinas tropp er på plass i Russland, hvor de har med godt over tre tonn råvarer til sine stjerner. Her fra gårsdagens trening. Foto: NTB/Scanpix
INGENTING OVERLATT TIL TILFELDIGHETENE: Argentinas tropp er på plass i Russland, hvor de har med godt over tre tonn råvarer til sine stjerner. Her fra gårsdagens trening. Foto: NTB/Scanpix Vis mer

Klar for fotball-VM? Vi har samlet noen av VM-historiens største øyeblikk! ⚽

A post shared by Dagbladet (@dagbladet) on

Det argentinske laget kan i alle fall ikke skylde på ukjent mat og kultur om de skulle ryke ut av VM tidligere enn ventet. Sør-amerikanerne har, som de fleste andre lag, med seg både egne kokker og egne råvarer til deres VM-leir i den russiske byen Bronnitsy.

Det virker i alle fall om at Argentina selv har planer om å bli lenge i Putins rike. Med seg har de nemlig hele tre tonn(!) med mat. Det melder Sports Illustrated.

- Det argentinske landslaget har med seg tradisjonell argentinsk mat til Russland. Kjøtt av okse og gris, melkeprodukter og marmelade. Totalt tar landslaget med seg i overkant av tre tonn mat, sier Argentinas ambassadør i Russland, Ricardo Lagorio.

Han understreker også at støtteapparatet har med seg det beste av det beste hva gjelder kokker i Argentina.

- Kokkene vil tilberede all maten på beste måte, og har allerede ankommet Bronnitsy for å gjøre alt klart, fortsetter ambassadøren.

Luksuriøst opphold

PÅ PLASS: De argentiske stjernene er allerede på plass i byen Bronnitsy, hvor de skal holde til under mesterskapet. Her er Lionel Messi og Sergio Aguero avbildet sammen med en fra støtteapparatet. Foto: NTB/Scanpix
PÅ PLASS: De argentiske stjernene er allerede på plass i byen Bronnitsy, hvor de skal holde til under mesterskapet. Her er Lionel Messi og Sergio Aguero avbildet sammen med en fra støtteapparatet. Foto: NTB/Scanpix Vis mer

Landet med to VM-titler har også gjort alt de kan for at deres nåværende stjerner skal få et komfortabelt og smertefritt opphold i den russiske byen.

De skal nemlig bo på en svært luksuriøs resort, tidligere brukt av flere russiske landslag fra ulike idretter. I tillegg til to svømmebasseng i korrekt olympisk størrelse, har resorten flere fotballbaner, badstuer og jaccuzier. Dette, i tillegg til andre topp moderne fasiliteter.

Det er ventet at de argentinske stjernene kun kommer til å oppholde seg på området, og vil derfor ikke bli eksponert for forstyrrende elementer fra utsiden.

Hotellområdet befinner seg omkring 30 mil fra Moskva.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media