Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Argentina truet med å reise hjem

Først sa argentinerne nei til å spille på Ullevaal. I dag truet de å reise hjem fra Wales.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Argentina nekter for at det foreligger noen avtale med Norge om spille i Oslo i slutten av mars. Nå er argentinerne i Wales, og ja - ikke alt går etter planen.

I går reiste argentinerne i fire timer på jakt etter treningsbanen de var lovt. Selfølgelig kom de fram for seint og da var allerede innendørshallen opptatt. Dermed måtte superstjernene dele bane med Wales' landslag og hele Wales' rugbylag.

På toppen av det hele ble to argentinske spillere sittende fast i heisen i Millenium-anlegget.

Slikt faller ikke i smak, og kaptein Marcelo Bielsa sier det hele er «frustrende». Ifølge AP truet Argentina med å reise hjem etter hendelsen, men ble ble siden overtalt til å bli til landskampen er spilt i morgen kveld.

- De truet med å reise hjem, men jeg tror ikke det var noe mer enn at de sto og trampet føttene i bakken. Alt er i orden nå, sier en talsmann for det walisiske forbundet.

At geografikunnskapene i den argentinske leiren ikke er helt på topp kan Ryan Giggs skrive under på. Han spiller i Manchester United sammen med argentinske Juan Veron.

- Han hadde ikke peling på hvor Wales var og ble enda mer overrasket da jeg fortalte ham at jeg skulle spille mot ham, sier walisiske Giggs.

(Dagbladet.no)

Hele Norges coronakart