Argentina viste glimt av klasse

Slo Elfenbenskysten med en ekstatisk Maradona på tribunen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Argentina - Elfenbenskysten 2-1.

Det er 20 vonde år siden Argentina sist løftet VM-trofeet. Foran VM i 2002 ble de gjort til store favoritter, men sviktet kapitalt og røk ut allerede i første runde.

I år er det ikke like mange som tror på Argentina. Men med en særdeles engasjert Diego Maradona på tribunen beviste de i kveld at de virkelig blir å regne med i Tyskland.

2-1 over Afrikas antatt sterkeste lag, Elfenbenskysten, betyr at Argentina har tatt kommandoen i det som regnes som «Dødens gruppe»: Nederland, Serbia & Montenegro, Elfenbenskysten og Argentina.

Nådeløse

De brukte 25 minutter på å ta føringen mot «Elefantene».

Riquelme slo et hardt frispark inn i feltet, og i duellen som fulgte ble ballen liggende på 5-meteren. Hernan Crespos - som har signalisert at han kan tenke seg å forlate Chelsea i sommer - viste hvilken målgribb han er, og dunket inn 1-0.

Elfenbenskysten sto for mye av underholdningen i 1. omgang, og viste til tider fram utsøkt teknikk, fart og kraft. Men når de skuddene som regel gikk utenfor, over eller rett på keeper, blir man fort straffet når motstanderen heter Argentina.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer