COMEBACK-KLAR?: Det skjer mye i Diego Maradonas liv om dagen. For ikke lenge siden forlovet han seg med sin 23 år gamle kjæreste. Dette skjedde bare dager etter at det ble klart at han skal ha sitt sjette barn med ekskjæresten Veronica Ojeda. Men den kanskje største nyheten, i alle fall for alle som er glade i fotball, er at 53-åringen nå skal snøre på seg fotballskoene igjen. Det skriver The Mirror. Foto: AP Photo/Roberto Monaldo/NTB Scanpix
COMEBACK-KLAR?: Det skjer mye i Diego Maradonas liv om dagen. For ikke lenge siden forlovet han seg med sin 23 år gamle kjæreste. Dette skjedde bare dager etter at det ble klart at han skal ha sitt sjette barn med ekskjæresten Veronica Ojeda. Men den kanskje største nyheten, i alle fall for alle som er glade i fotball, er at 53-åringen nå skal snøre på seg fotballskoene igjen. Det skriver The Mirror. Foto: AP Photo/Roberto Monaldo/NTB ScanpixVis mer

Argentinsk avis melder om sensasjonelt comeback

- Diego Maradona snører på seg skoene igjen.

(Dagbladet): Det skjer mye i Diego Maradonas liv om dagen. For ikke lenge siden forlovet han seg med sin 23 år gamle kjæreste. Dette skjedde bare dager etter at det ble klart at han skal ha sitt sjette barn med ekskjæresten Veronica Ojeda.

Men den kanskje største nyheten, i alle fall for alle som er glade i fotball, er at 53-åringen nå skal snøre på seg fotballskoene igjen. Det skriver The Mirror, men det var argentinske Olé som først hadde nyheten.

Arenaen for det som kanskje vil være tidenes fotball-comeback er argentisk femtedivisjon hvor Maradona skal spille for Deportiva Riestra.

Klubben er eid av Maradonas advokat og nære venn, Victor Stinfale, og det er han som skal ha overbevist fotballegendenen om å returnere til gressteppet.

Ifølge den britiske avisa skal klubben nå ha sendt inn en søknad til det argentinske fotballforbundet om å lisensiere Maradona, og debuten skal heller ikke være veldig langt unna. Rapporter vil ha det til at 23. mars skal være dagen.

Klubben rapporterer også at Maradona naturligvis skal få sitt gamle nummer når han inntar startelleveren til Buenos Aires-klubben. Det har ikke mannen som nå innehar drakta noen problemer med.

- Jeg kan ha hvilket som helst nummer, sier Victor Mer.