Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Argentinsk fotballspiller ble angrepet og drept

- Det var mange mennesker som gikk til angrep på ham.

Kapteinen på et argentinsk fotballag ble drept i forbindelse med en kamp i den nordvestre delen av landet, melder argentinsk politi.

Det var kapteinen på laget Tiro Federal, Franco Nieto (33), som etter kampen ble angrepet av tilhengere og en spiller fra motstanderlaget Chacarita.

Kampen ble spilt i helgen, og den ble stoppet ti minutter før slutt etter at flere spillere kom i slåsskamp ute på banen. Men det stoppet ikke med det. Etter at det hele hadde roet seg ned, ble Nieto angrepet, og han ble banket opp så kraftig at livet ikke sto til å redde.

- Det var mange mennesker som gikk til angrep på ham. Han forsøkte så godt han kunne å forsvare seg, men måtte gi etter for overmakten og den brutale behandlingen han ble utsatt for med gjentatte slag og spark til hodet.

- Han ble sendt til sykehus og operert, men livet sto ikke til å redde, forteller en nevø av den avdøde.

I løpet av inneværende år er 15 mennesker drept på grunn av fotballvold i Argentina.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling