Argentinske veteraner på vei til Lyn

Almeyda (33) og Flores (34) kan bli klare denne uka.

Den argentinske veteranduoen Mathias Almeyda (33) og José Flores (34) blir trolig Lyn Oslo-spillere i løpet av uken, skriver VG.

Duoen har ikke spilt fotball på henholdsvis ni måneder og halvannet år. Den siste tiden har de spilt på Diego Maradonas Showbol-lag. Begge var med under oppvisningskampene i Norge i fjor.

- Da jeg var her ble jeg veldig fascinert av mottakelsen. Jeg liker meg her. Fotball er veldig populært i Norge, men ikke med det samme presset på spillerne som i Italia, sier Almeyda til VG.

Lyn har sikret seg en prestasjonsrettet kontrakt der klubben sitter igjen med minimal økonomisk risiko.

Ifølge rådgiver Terje Liverød er spillerne kampklare rundt 1. mai. Begge spillerne har EU-pass og berøres ikke av begrensninger for spillere utenfor EU/EØS.

Almeyda spilte for Argentina i VM 1998 og 2002. Han spilte blant annet for Lazio, Parma, Inter og Brescia i serie A. Flores spilte blant annet i Velez Sarsfield, Mallorca, Valladolid og Deportivo La Coruna.

(NTB).

FRA INTER TIL OSLO: Mathias Almeyda har spilt for flere italienske storklubber. Her for Inter mot Juventus i 2003. Nå er han på vei til Tippeligaen. Foto: Scanpix/Ap
FRA INTER TIL OSLO: Mathias Almeyda har spilt for flere italienske storklubber. Her for Inter mot Juventus i 2003. Nå er han på vei til Tippeligaen. Foto: Scanpix/Ap Vis mer