Døde i tragisk ulykke:

Aria (6) drept av farens golfslag

- Fly høyt, min lille engel, sier mora til Aria Hill (6). Nå ber familien om hjelp til å betale for begravelsen.

TRAGISK ULYKKE: Aria Hill (6) ble fraktet til sykehuset i Salt Lake City, men livet sto ikke til å redde. Foto: GoFundMe.
TRAGISK ULYKKE: Aria Hill (6) ble fraktet til sykehuset i Salt Lake City, men livet sto ikke til å redde. Foto: GoFundMe. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det lille lokalsamfunnet i Saratoga Springs i Utah, USA er i sorg etter at seks år gamle Aria Hill omkom i en tragisk ulykke.

Aria elsket å være med faren, Kellen Hill, når han spilte golf, og på mandag hygget de seg på golfbanen i Orem City, like sør for Salt Lake City. Men denne gangen gikk det galt.

Ifølge politirapportene satt Aria i en golfbil 45 til 90 grader ved siden av farens utslagssted. Slaget fikk en gal retning, og ballen traff bakhodet til den lille jenta. Ambulanse ble tilkalt, og hun ble raskt fraktet til nærmeste sykehus. Et ambulansehelikopter fløy henne videre til barnesykehuset i Salt Lake City, men seinere samme kveld døde seksåringen.

Politiet etterforsker hendelsen, men politibetjent Trent Colledge beskriver det hele som en tragisk ulykke, og sier de har ingen planer om å anmelde faren.

Foreldrenes minneord

Rundt omkring i hele Saratoga Springs, en liten by med 29 000 innbyggere, har naboene hengt ut rosa sløyfer for å vise sin omtanke og kjærlighet. Familien har vært gjennom mye tidligere, og da moren, Talysa, gjennomgikk en levertransplantasjon for noen år siden, markerte nabolaget sin støtte på samme måte.

Arias onkel, David Smith, forteller at den unge jenta elsket å være med faren på golfbanen, og at de knyttet et sterkt far-datter-bånd på det grønne gresset.

- Det er utenkelig å forestille seg hva de går gjennom nå, sier onkelen til KSL.

- Hun var golfkompisen hans. Hun elsket det og ville alltid sitte i golfbilen. Dette var noe som var virkelig viktig for de, legger han til.

Kellen og Talysa Hill er naturligvis i dyp sorg, men har skrevet noen minneord etter datterens død.

Ber om hjelp

Foreldrene har startet en kronerullingsaksjon, hvor folk fra nært og fjernt kan hjelpe dem med å dekke begravelsen og helsekostnader i forbindelse med ulykken. I kommentarfeltet strømmer det inn støttemeldinger.

Kellen og Talysa, som også har to tvillingsønner, ber om hjelp og sier de er takknemlige for alle bidrag. De hadde mål om å få inn 214 000 kroner. I skrivende stund er 233 000 kroner donert til Arias begravelse. På aksjonens side minnes Talysa datteren.

- Vi er så takknemlige for all kjærlighet, støtte og bønner vi har fått i denne vanskelige tiden. Vi har virkelig følt oss trøstet. Aria var den livligste jenta i hele verden. Hun var morsom, modig, kreativ, unik, og full av kjærlighet for alle hun møtte. Det er et stort hull i hjertet vårt som hun har tatt med seg til himmelen. Fly høyt, min lille engel, skriver mora.

Foreldrene deler også noen tanker om rollen Aria spilte i lillebrødrenes liv.

- Hun var en utrolig storesøster for brødrene sine, en fantastisk venn for søskenbarna og naboene, og hadde et smil som gjorde at du skjønte at hun pønsket på noe, og at det hun pønsket på ville få fram et smil hos deg, en latter eller gledestårer, minnes de.

Ifølge golfsupport.com blir om lag 40 000 mennesker skadet av golfballer eller løse deler fra golfkølla hvert år.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer