Døde i tragisk ulykke:

Aria (6) drept av farens golfslag

- Fly høyt, min lille engel, sier mora til Aria Hill (6). Nå ber familien om hjelp til å betale for begravelsen.

TRAGISK ULYKKE: Aria Hill (6) ble fraktet til sykehuset i Salt Lake City, men livet sto ikke til å redde. Foto: GoFundMe.
TRAGISK ULYKKE: Aria Hill (6) ble fraktet til sykehuset i Salt Lake City, men livet sto ikke til å redde. Foto: GoFundMe. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det lille lokalsamfunnet i Saratoga Springs i Utah, USA er i sorg etter at seks år gamle Aria Hill omkom i en tragisk ulykke.

Aria elsket å være med faren, Kellen Hill, når han spilte golf, og på mandag hygget de seg på golfbanen i Orem City, like sør for Salt Lake City. Men denne gangen gikk det galt.

Ifølge politirapportene satt Aria i en golfbil 45 til 90 grader ved siden av farens utslagssted. Slaget fikk en gal retning, og ballen traff bakhodet til den lille jenta. Ambulanse ble tilkalt, og hun ble raskt fraktet til nærmeste sykehus. Et ambulansehelikopter fløy henne videre til barnesykehuset i Salt Lake City, men seinere samme kveld døde seksåringen.

Politiet etterforsker hendelsen, men politibetjent Trent Colledge beskriver det hele som en tragisk ulykke, og sier de har ingen planer om å anmelde faren.

Foreldrenes minneord

Rundt omkring i hele Saratoga Springs, en liten by med 29 000 innbyggere, har naboene hengt ut rosa sløyfer for å vise sin omtanke og kjærlighet. Familien har vært gjennom mye tidligere, og da moren, Talysa, gjennomgikk en levertransplantasjon for noen år siden, markerte nabolaget sin støtte på samme måte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer