GELEIDET UT: Khabib Nurmagomedov måtte ha beskyttelse da han ble tatt med bort fra ringen etter MMA-kampen mot Conor McGregor. Foto: NTB Scanpix
GELEIDET UT: Khabib Nurmagomedov måtte ha beskyttelse da han ble tatt med bort fra ringen etter MMA-kampen mot Conor McGregor. Foto: NTB ScanpixVis mer

Skandalekampen mellom McGregor og Nurmagomedov

Arianny var fanget i MMA-dramaet: - Det var sinnssykt

Arianny Celeste sto ringside da teamene til McGregor og Nurmagomedov barket sammen.

Natt til søndag norsk tid ble de som hadde trosset behovet for søvn vitne til et sjokk.

Det mye omtalte MMA-oppgjøret mellom irske Conor McGregor og russiske Khabib Nurmagomedov hadde en hatsk stemning før kampen, og etter at McGregor tappet ut og ga seieren til rivalen, ble MMA-ringen og området rundt forvandlet til et inferno.

De to teamene barket sammen i flere slagsmål og skapte en blodig ballade som kommer til å gi etterdønninger for sporten i lang tid framover.

- Sinnssykt

Og i sentrum av infernoet, mellom vakter, politi, rasende utøvere, team og testosteronnivå så høyt at til og med Donald Trumps selvbilde blir mikroskopisk i forhold, sto Arianny Celeste.

Hun er modell og «ring girl», og var på jobb under kampen.

Den amerikanske 32-åringen, med millioner av følgere i sosiale medier, sto meter unna alt. Hun, Brittney Palmer og Brookliyn Wren skulle gjøre en siste innsats da vinneren skulle kåres.

Med andre ord: Hun var fanget i skandalescenene.

FANGET: Men Arianny Celeste kom unna dramaet uten skader. Foto: NTB Scanpix
FANGET: Men Arianny Celeste kom unna dramaet uten skader. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I etterkant har mange av hennes følgere spurt: Gikk det egentlig bra med deg? Nå tar hun bladet fra munnen til New York Post:

- Vi lever, og alt er bra. Takk for all støtten. Det var sinnssykt, men vi er ok. Takk, sier hun.

Blir etterforsket

Nurmagomedov, som altså vant kampen, blir nå etterforsket av Idrettskommisjonen i Nevada.

De har blant annet holdt tilbake lønna til stjerna, og i verste fall kan han aldri gå en kamp til i Nevada.

UFC-sjef Dana White forteller at russeren kommer til å beholde tittelen:

- Det gjør han absolutt. Han kommer til å bli suspendert, kanskje i 5-6 måneder, sier White til TMZ sport, gjengitt av Expressen.

Conor McGregor har allerede valgt å ikke gå til sak mot mennene som angrep ham etter oppgjøret.

KNUSER RUTER: Her går Conor McGregor fullstendig amok etter et pressetreff i Brooklyn, New York. Han skal nå ha meldt seg selv for politiet, etter å ha vært etterlyst. Video: CNN Les hele saken her: https://goo.gl/6LqKnr Vis mer

Ny kamp?

Sagaen og dramaet mellom de to slåsskjempene er neppe over. Ryktene om en omkamp startet i det sekundet McGregor ga dommeren beskjed om at han var ferdig.

- Vi tapte kampen, men vi vant krigen. Jeg ser fram til omkampen, skrev Conor McGregor i sosiale medier mandag.

Nå bekrefter også UFC-boss Dana White at han har fått forespørsel om en omkamp:

- Han har allerede ringt meg og sagt at han vil ha en omkamp. Vi må se hva som skjer med Khabib først. Og Tony Ferguson så også fantastisk ut. Vi har planlagt en kamp mellom Khabib og Tony tre ganger, men det har ikke latt seg gjøre ennå. Vi får se hvordan dette kommer til å gå, sier White til ESPN.