Arild Berg vil bort - etterhvert

BODØ (Dagbladet): Arild Berg sier til Dagbladet at han ønsker å prøve seg i en større klubb enn Glimt neste sesong.

- Mitt høyeste ønske er å bli frisk nok til å kunne spille fotball uten plager. Klarer jeg å bli kvitt alle allergiplagene, går jeg til en større klubb. Det betyr i praksis Rosenborg _ i alle fall her til lands. Jeg tror ingen andre har råd til å kjøpe meg ut, sier Arild.

Rosenborg har en avtale som løper ut januar neste år, om å kjøpe Arild Berg for 25 millioner kroner - dersom Arild sjøl vil. Og det vil han:

- Jeg vil bli frisk og teste ut potensialet i en bedre klubb enn Glimt.

Glimt-fansen kan dermed bare håpe at allergiplagene ikke vil gi seg. I går - i sjette serierunde - spilte Arild Berg sin første kamp fra start for sesongen. I fjor gikk det ti runder før han startet en kamp.

Berg synes ikke at kritikken mot storebror Ørjan - som lot Glimt i stikken rett før sesongstart til fordel for Rosenborg - er rettferdig:

- Jeg støtter den sjansen Ørjan fikk - og tok. Han har tjent Glimt lenge nok. Og Glimt sitter tross alt igjen med 18 millioner kroner for en 31-åring. Det er mye penger, sier Arild - som understreker at han ikke involverte seg personlig til fordel for broren.