Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Arjen Robben redd for å ryke på en smell mot norsk landslagsback

Bayern møter Omar Elabdellaouis Eintracht Braunschweig.

SUVEREN: Bayern München er i storform, men Arjen Robben advarer lagkameratene mot å ta for lett på lørdagens motstander. Foto: Kai Pfaffenbach / Reuters / NTB Scanpix
SUVEREN: Bayern München er i storform, men Arjen Robben advarer lagkameratene mot å ta for lett på lørdagens motstander. Foto: Kai Pfaffenbach / Reuters / NTB Scanpix Vis mer

Bayern München herjer med motstanderne i Bundesligaen. Arjen Robben advarer mot å ta seieren på forskudd i lørdagens kamp mot tabelljumbo Eintracht Braunschweig.

Bayern har fire poengs ledelse til toer Leverkusen i den tyske toppdivisjonen og står uten tap på sine 38 siste seriekamper. I mesterligaen dundrer også laget videre, og tidligere i uken tok stjernemannskapet sin tiende seier på rad i turneringen.

Rare ting kan skje Lørdag kommer Omar Elabdellaoui og hans Eintracht Braunschweig på besøk. Den norske landslagsbackens lag sliter tungt og er sist i Bundesligaen. Robben tar likevel motstanderen på alvor.

- Vi respekterer alle motstandere, og i løpet av karrieren har jeg ofte sett at rare ting kan skje når topp møter bunn, sier nederlenderen.

Scorer sjelden 29-åringen mener Bayern-spillerne må være skjerpet for å unngå feilskjær.

- Alle må konsentrere seg om sine egne oppgaver. Vi må være fullt konsentrert, og det er ikke lett. Du må aldri ta noe for gitt i disse kampene, sier Robben.

Braunschweig har aldri slått Bayern i München. På de fire siste kampene mot storklubben har heller ikke laget scoret mål.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media