Armbånd for å bli kvitt Svennis

Det finnes plastarmbånd for bekjempelse av kreft, fattigdom, rasisme og aids. Nå lanseres armbånd for bekjempelse av England-trener Sven-Göran Eriksson.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Svensken har ledet England til VM-sluttspillet i Tyskland neste år. Det holder ikke for kravstore engelskmenn. De forlanger festfotball hver gang det engelske landslaget entrer en gressmatte.

Og nå har enkelte engelske fans startet en kampanje for å få kjøpt Svennis ut av kontrakten med det engelske fotballforbundet (FA). Det vil koste rundt 50 millioner kroner.

De pengene håper Keith Waterfield som står bak kampanjen å få inn på å selge plastarmbånd. Armbåndene heter «Make Sven History», og er en omskrivning av «Make Poverty History».

– Det sies at det som stopper FA fra å sparke Sven er at det koster for mye. Vi prøver å hjelpe med det, sier Waterfield til The Sun.

Det var syklisten Lance Armstrong som startet farsotten med plastarmbånd da han lanserte gule armbånd til inntekt for kreftsaken.

Det siste året har det dukket opp stadig nye varianter, og snart finnes det armbånd i alle regnbuens farger. Til og med et for å bli kvitt Svennis.

 (ANB)

IKKE POPPIS: Sven-Göran Eriksson speider neppe etter armbånd hos sine egne spillere. I morgen møter engelskmennene Polen. Foto: Scanpix/Reuters
IKKE POPPIS: Sven-Göran Eriksson speider neppe etter armbånd hos sine egne spillere. I morgen møter engelskmennene Polen. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer