SYKKELTUR I IRLAND: Etter løpet i Oslo satte Lance Armstrong kursen mot Dublin. Her sykler han sammen med 1000 fan. Foto: AFP/Peter Muhly
SYKKELTUR I IRLAND: Etter løpet i Oslo satte Lance Armstrong kursen mot Dublin. Her sykler han sammen med 1000 fan. Foto: AFP/Peter MuhlyVis mer

Armstrong debuterer med nytt lag i Australia

Kjører Tour Down Under.

Lance Armstrong og det nye laget hans, Team RadioShack, kommer til å sesongdebutere i Tour Down Under i Australia neste år.

Løpet går fra 17. til 24. januar og arrangørene er svært fornøyde med at Armstrong har valgt dette som åpningsrittet for det nye laget han er i ferd med å stable på beina.

— Det er helt fantastisk at Armstrong i en alder av 38 år kommer til å kjøre i Tour Down Under i januar neste år. Dette er noe vi knapt torde å drømme om, sier Mike Rann som er delstatsguvernør i South Australia.

Ved siden av at Armstrong stadig knytter til seg nye ryttere i Team RadioShack, så er det også klart at Johan Bruyneel som de siste sesongene har jobbet i Astana-laget, kommer til å bli sportsdirektør i Armstrongs nye lag.

(NTB-AFP)