MISLYKKET TOUR: Lance Armstrong er frakjørt i Tour de France, og må stadig svare på påstander om doping fra tidligere ritt. Foto: AP/Christophe Ena
MISLYKKET TOUR: Lance Armstrong er frakjørt i Tour de France, og må stadig svare på påstander om doping fra tidligere ritt. Foto: AP/Christophe EnaVis mer

Armstrong hyrer stjerneadvokat

Beskyldes for doping.

||| • Mandag: Lemond vitner mot Lance

Sykkelrytteren Lance Armstrong har engasjert en profilert forsvarsadvokat til å representere seg mot stadige beskyldninger om doping.

Floyd Landis siste utspill har ført til at det er blitt opprettet en føderal etterforskningssak, og avisen New York Daily News skriver at Armstrong skal representeres av strafferettsadvokaten Bryan D. Daly.

Daly var tidligere statsadvokat og bekrefter at Armstrong hyrer ham overfor nyhetsbyrået AP.

Den tidligere dopingtatte Landis har fortalt om det han beskriver som omfattende doping i sykkelsporten, og Armstrong er blant navnene som er nevnt i den forbindelse.

Armstrong har selv tilbakevist alt som det reneste vås.

- Jeg har ingen kommentarer på nåværende tidspunkt. Vi skal jobbe hardt for å fastslå, om det overhodet finnes noen, hvilken forbindelse Mr. Armstrong kan ha til denne etterforskningen, sier Daly.

(NTB-AFP/Dagbladet)