Armstrong selger huset med de gule trøyene

Brukte to år på oppusssingen.

SVARTE MED BILDE FRA AUSTIN-VILLAEN: Lance Armstrong viste fram seg selv og de sju gule trøyene sine da han ble utstengt av UCI i fjor. Siden la han kortene på borde, ja han var dopet. Foto: REUTERS / SCANPIX / REUTERS / TWITTER
SVARTE MED BILDE FRA AUSTIN-VILLAEN: Lance Armstrong viste fram seg selv og de sju gule trøyene sine da han ble utstengt av UCI i fjor. Siden la han kortene på borde, ja han var dopet. Foto: REUTERS / SCANPIX / REUTERS / TWITTER Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Huset i Austin, Texas var Lance Armstrong stolthet siden innflyttingen i 2004.

Det var her han lå med de sju trøyene hengende innrammet på veggen over seg i stua, på trass etter den knusende dommen fra UCI i november.

Nå er villaen med en takst på 10 millioner dollar solgt, skriver CBS News.

Agent kjøpte billig? Den nye eieren er olje- og gass-agenten Al Koehler. Han skriver i en epost til Austin-avisa The Statesman at han betalte langt mindre. En tinglysning viser at forretningsmannen i hvert fall har brukt huset som sikkerhet på et lån på 3,9 millioner dolla.

Armstrongs talsmann Mark Higgins bekrefter salget av millionvillaen, men opplyser at den tidligere tour-vinneren og verdensmesteren skal fortsette å bo i Austin, samt i en bolig på Hawaii.

Higgins ønsker ikke å forklare hvorfor Armstrong ønsket å selge sitt hjem på 730 kvadratmeter, innredet i spansk stil og oppusset over to år.

Lærgulv og metallpeis Syklisten framsto svært stolt av huset, det ble brukt ofte til fester og veldedighetsarrangement for Livestrong. Han tilbrakte mye tid på kontoret i første etasje, med en egen peis og gulv i mørk lær. Det største soverrommet hadde en egen metallpeis.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer