Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Armstrong siktet for uvettig kjøring - kjæresten tok på seg skylda

Lance i trøbbel.

STAKK: Den dopingtatte syklisten Lance Armstrong har nok en gang havnet i hardt vær, etter at han kjørte på to biler i vintersportstedet Aspen, for deretter å stikke av fra stedet. Foto: REUTERS/Lucas Jackson/Files
STAKK: Den dopingtatte syklisten Lance Armstrong har nok en gang havnet i hardt vær, etter at han kjørte på to biler i vintersportstedet Aspen, for deretter å stikke av fra stedet. Foto: REUTERS/Lucas Jackson/Files Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den dopingtatte syklisten Lance Armstrong har nok en gang havnet i hardt vær, etter at han kjørte på to biler i vintersportstedet Aspen, for deretter å stikke av fra stedet.

Hendelsen fant sted i slutten av desember, men ble først kjent da politiets rapport ble offentliggjort tirsdag.

Bilene Armstrong kjørte på sto parkert og ingen kom til skade i ulykken. Den tidligere syklisten er likevel siktet for uaktsom kjøring og for å ha forlatt et ulykkessted uten å melde fra.

Et øyenvitne til hendelsen varslet politiet, som kort tid etter banket på døra til Armstrong. Den tidligere syklistens kjæreste Anna Hansen hevdet da at det var hun som hadde kjørt bilen fordi «Lance hadde drukket litt».

Politifolkene fattet mistanke til historien og undersøkte med hotellet paret kom ifra om hvem som satt ved rattet da de kjørte ut porten. Det viste seg å være Lance Armstrong.

Da Hansen ble konfrontert med dette, la hun kortene på bordet og bekreftet at de to hadde blitt enige om å lyve for politiet for å unngå ytterligere negativ oppmerksomhet rundt Armstrong.

Lance Armstrong vant Tour de France hele sju ganger, men har i ettertid tilstått at han brukte doping gjennom hele karrieren.

I 2012 ble han utestengt fra sykkelsporten på livstid av U.S. Anti-DopingAgency.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!