Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Armstrong slår tilbake mot Contador

- Han vinner ikke uten laget.

IKKE FORNØYD: Lance Armstrong slår tilbake mot Contadors uttalelser til spanske medier i dag. Contador er ingen fan av Armstrong, - slutt med sludderet, svarer Armstrong.  AFP PHOTO JOEL SAGET
IKKE FORNØYD: Lance Armstrong slår tilbake mot Contadors uttalelser til spanske medier i dag. Contador er ingen fan av Armstrong, - slutt med sludderet, svarer Armstrong. AFP PHOTO JOEL SAGET Vis mer

(Dagbladet.no): - Mitt forhold til Lance er ikke-eksisterende. Selv om han er en stor mester, har jeg aldri beundret ham - og det vil jeg heller aldri gjøre, sa sammenlagtvinneren av Tour de France, Alberto Contador, under en pressekonferanse i Madrid i dag.

Contador var klar i sin tale at han ikke satt pris på at Armstrong kritiserte hans taktiske disposisjoner underveis i rittet.

- Det var en spesiell situasjon. Spent. De to rytterne med mest tyngde i hele laget hadde intet enkelt forhold. Og det satte de øvrige teammedlemmene i en ukomfortabel situasjon, mente Contador.

- Stopp med dette sludderet
Tour de France vinnerens kommentarer settes ikke pris på av Astana-kollega og sykkellegende Lance Armstrong.

- Jeg ser disse kommentarene fra AC (Alberto Contador, journ. anm). Hvis jeg var ham så ville jeg stoppet dette sludderet og begynt å tenke på laget sitt. Uten dem så vinner han ikke, skrev Lance Armstrong på Twitter.

«Hey pistolero, there is no "i" in "team". what did i say in March? Lots to learn. Restated», kom det kort tid etter den første meldingen til den ivrige Twitter-brukeren Armstrong.

- Mye å lære
Armstrongs referanse til det han sa i mars, var nettopp det at Contador har mye å lære.

- Han (Contador, journ. anm) er best i verden. Hans eneste svakhet, og dette sier jeg med mye respekt, er at han er for nervøs. Og han har fortsatt mye å lære om sykkelsporten, sa Armstrong til AP i mars.

Underveis i årets Tour de France var det mye kjekling og nøring opp under ryktene om en intern splid i Astana-laget. Både Contador og Armstrong ble beskyldt for å ødelegge for hverandre.

Etter søndagens avslutningsetappe valgte Armstrong å feire med sine nye lagkamerater i RadioShack, mens Contador feiret seieren med Astana.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling