Armstrong snakker om å legge opp

Lance Armstrong, som jakter på sin sjette Tour de France-seier, snakker om å legge opp neste år hvis laget hans ikke finner en ny solid sponsor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

For Armstrong er det viktig å få penger på plass i laget, slik at det skal være mulig å knytte til seg kvalitetsryttere.

US Postal, som har vært sponsor for Lance Armstrong og sykkellaget hans de siste årene, kommer til å trekke seg etter at denne sesongen er over, og det gjør Armstrong usikker på framtiden.

- Dersom laget fortsetter under et nytt navn med solide sponsorer og ryttere som er like bra som dem som er her nå, så kommer jeg helt sikkert til å fortsette. Men dersom det skjer store forandringer, kommer jeg til å gi meg, sa Lance Armstrong etter seieren i Tour of Georgia.

US Postal ga Armstrong jobb etter at han hadde vunnet kampen mot kreftsykdommen.

- Det er klart US Postal har vært den perfekte sponsor, og uten dem er det ikke sikkert jeg hadde klart å vinne Touren en eneste gang, sier Armstrong.

Amerikaneren, som er 32 år gammel, sier at han ikke har tenkt på neste sesong.

- Nå er det april måned, og det eneste som betyr noe for meg er hvem som skal vinne Tour de France i år, sier Lance Armstrong.

NTB

KAN BLI HISTORISK: Om Lance Armstrong vinner Touren for sjette gang på rad i år er han enerådende historisk. Etter det kan han legge opp.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer