Armstrong snakker om å legge opp

Lance Armstrong, som jakter på sin sjette Tour de France-seier, snakker om å legge opp neste år hvis laget hans ikke finner en ny solid sponsor.

For Armstrong er det viktig å få penger på plass i laget, slik at det skal være mulig å knytte til seg kvalitetsryttere.

US Postal, som har vært sponsor for Lance Armstrong og sykkellaget hans de siste årene, kommer til å trekke seg etter at denne sesongen er over, og det gjør Armstrong usikker på framtiden.

- Dersom laget fortsetter under et nytt navn med solide sponsorer og ryttere som er like bra som dem som er her nå, så kommer jeg helt sikkert til å fortsette. Men dersom det skjer store forandringer, kommer jeg til å gi meg, sa Lance Armstrong etter seieren i Tour of Georgia.

US Postal ga Armstrong jobb etter at han hadde vunnet kampen mot kreftsykdommen.

- Det er klart US Postal har vært den perfekte sponsor, og uten dem er det ikke sikkert jeg hadde klart å vinne Touren en eneste gang, sier Armstrong.

Amerikaneren, som er 32 år gammel, sier at han ikke har tenkt på neste sesong.

- Nå er det april måned, og det eneste som betyr noe for meg er hvem som skal vinne Tour de France i år, sier Lance Armstrong.

NTB

KAN BLI HISTORISK: Om Lance Armstrong vinner Touren for sjette gang på rad i år er han enerådende historisk. Etter det kan han legge opp.