Armstrong vil ha Arvesen

Kurt Asle Arvesen (34) ble i går oppringt av sportsdirektøren i det nye profflaget til Lance Armstrong.

PÅ TUR MED LANCE: Kurt Asle Arvesen (til høyre) ved siden av Lance Armstrong før de gikk inn i privatflyet som tok dem til Irland i går. De tre andre på bildet er (videre mot venstre) Stuart O?Grady, Jeremy Hunt og Gabriel Rasch. Foto: PRIVAT
PÅ TUR MED LANCE: Kurt Asle Arvesen (til høyre) ved siden av Lance Armstrong før de gikk inn i privatflyet som tok dem til Irland i går. De tre andre på bildet er (videre mot venstre) Stuart O?Grady, Jeremy Hunt og Gabriel Rasch. Foto: PRIVAT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nå er det ikke lenger noe å lure på:

Kurt Asle Arvesen er blant dem sykkelkongen Lance Armstrong (37) ønsker seg på det nye laget han skal bygge opp til neste sesong — da han skal prøve å vinne sin åttende seier i Tour de France før han legger opp.Astanas sportsdirektør Alain Gallopin er blant dem som blir med Lance Armstrong over til storsatsingen Radio Shack. I går ringtehan til Kurt Asle Arvesen mens han satt på Gardermoen og ventet på Lance Armstrong — som han fikk sitte på med i privatflyet som tokdem til Irland.

— Alain Gallopin lurte på hvordan min situasjon var. De ville finne ut av det før de tok en intern runde for så å komme tilbake til meg. Jeg svarte at jeg ikke har skrevet kontrakt med noen for neste år og at jeg er åpen for alle tilbud, sier Kurt Asle Arvesen til Dagbladet.— Ville vært artig Ikke lenge etter den telefonsamtalen gikk Arvesen om bord i Armstrongs privatfly. Henvendelsen fra Alain Gallopin var naturligvis blant tingene som ble diskutert på flyturen til Irland.

— Lance bare smilte da jeg fortalte han om telefonen fra Gallopin, og det ble en veldig hyggelig flytur. Lance er en skikkelig god gutt, sier Arvesen til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer