Armstrong vil ikke kommentere Hushovds bok

Etter avsløring.

INGEN KOMMENTAR: Det sier Lance Armstrong etter Thor Hushovds nye selvbiografi. Foto: AFP PHOTO JOEL SAGET / FILES
INGEN KOMMENTAR: Det sier Lance Armstrong etter Thor Hushovds nye selvbiografi. Foto: AFP PHOTO JOEL SAGET / FILES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Thor Hushovd lanserte biografien sin torsdag. På pressekonferansen kom det meste til å dreie seg om Lance Armstrong, og dopinginnrømmelsen hans overfor Hushovd.

Den norske syklisten fikk vite fra Armstrong selv allerede i 2011 at amerikaneren hadde brukt doping, noe han mente alle gjorde, men Hushovd gikk ikke videre med kunnskapen sin om dette.

- Armstrong tok meg litt på senga med det han sa. Han var en venn, og jeg så det ikke som min oppgave å gå videre til antidopingmyndighetene med dette. Jeg ville gjort det på samme måte om igjen, sa Hushovd på pressekonferansen.

Flere utenlandske medier omtalte pressekonferansen til Hushovd, og som norske medier skrev de for det meste om dopinginnrømmelsen fra Armstrong.

Aftenposten skriver at avisen har vært i kontakt med folkene rundt Lance Armstrong, men amerikaneren har ikke noe behov for å kommentere det som kom fram under pressekonferansen i Oslo torsdag.

- Vi setter pris på muligheten, men vi har ikke noe å legge til, skriver Armstrong talsmann Mark Higgins.

(NTB)


Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer