Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Armstrongs nye lag klar for Touren

Har fått Protour-lisens.

MØTES IGJEN NESTE ÅR: Lance Armstrong har dannet et nytt lag og møter Thor Hushovd i Tour de France til sommeren. Foto: Joel Saget/Scanpix
MØTES IGJEN NESTE ÅR: Lance Armstrong har dannet et nytt lag og møter Thor Hushovd i Tour de France til sommeren. Foto: Joel Saget/Scanpix Vis mer

|||Lance Armstrongs RadioShack-lag har fått lisens til å delta i Protouren på sykkel neste år. Det garanterer deltakelse i Tour de France.

- Vi har behandlet en søknad fra det amerikanske laget og innvilget lisens for fire år. RadioShack er klar for Protouren fra 2010 til og med 2013-sesongen, heter det i en presseuttalelse fra Det internasjonale sykkelforbundet (UCI).

Det var under Tour de France i juli i år at Armstrong offentliggjorde etableringen av det nye laget. Han har tatt med seg flere ryttere han tidligere har syklet sammen med til det nye laget som har Johan Bruyneel som direktør, også det en tidligere samarbeidspartner av Armstrong.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media