Arne Scheie:

Arne Scheie om livet som pensjonist: - Jeg lever som en greve, det er helt fantastisk

Med kolossale mengder sport både på tv og i livet sitt ellers, har NRK-legenden sine beste år.

FORTSATT ENGASJERT:  Pensjonert  sportskommentator i NRK, Arne Scheie, ser fram mot en innholdsrik sportshøytid. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
FORTSATT ENGASJERT:  Pensjonert sportskommentator i NRK, Arne Scheie, ser fram mot en innholdsrik sportshøytid. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Når det nærmer seg et hektisk juleprogram både i fotball-England og i vintersportens verden, er det nok manges tanker som går til den mangeårige sportsstemmen på NRK, Arne Scheie.

Nå er Scheie blitt pensjonist og følger sporten mest som tilskuer og supporter - men han har aldri hatt det bedre, forteller han Dagbladet.

- For meg har det siste året vært helt fantastisk. Det å kunne ha helsa og kunne bevege seg - jeg prøver å komme meg ut tidlig på morgenen hver dag før jeg setter meg ned med teen og lurer på hva jeg skal gjøre.

Og da går det jo fortsatt mye i idrett, gitt.

- Jeg får med meg det aller meste etter at jeg ble pensjonist, og jeg får jo enda bedre oversikt nå som jeg ikke jobber med det. Jeg skal være hjemme i romjula i år, og følger med på fotballen, hoppuka, Tour de Ski og alt, sier 72-åringen fra Skedsmo, som også jobber litt som konsulent for Norsk Tipping.

- Det er snart nyttår og jeg har fått være med på utrolig mange morsomme ting. Jeg har fått reise rundt på fotbalkamper i England, og planen er at jeg også skal reise til VM i Lahti. Jeg har det som en greve jeg, har det helt fantastisk, sier Scheie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer