- Arnesen er en foræder

- Har ført klubben bak lyset.

Direktøren i den engelske fotballklubben Tottenham Hotspurs, Daniel Levy, beskylder sportsdirektør Frank Arnesen for å ha ført klubben bak lyset. Levy kaller ham en forræder.

Arnesen har denne sesongen vært sportsdirektør i Tottenham Hotspurs, men har vært i hemmelige samtaler med eliteserierivalen Chelsea. Nå ønsker Arnesen seg til Chelsea. Det får beskyldningene til å hagle på White Hart Lane.

– Våres supportere har brukt orden forræderi, og jeg må si at det ordet passer. Jeg trodde Arnesen skulle holde seg til vår avtale og at utfordringene i Spurs var det han likte, sier Levy til den britiske avisen Sunday Mirror.

Tottenham har i helgen sittet i samtaler med Chelsea for å prøve å finne en løsning på konflikten. Skulle Arnesen gå til Chelsea, kan det innebære en avtale hvor Tottenham får midtbanespilleren Scott Parker med på kjøpet til White Hart Lane.

(ANB)

OMSTRIDT: Frank Arnesens (t.h.) samtaler med Chelsea om en overgang fra Tottenham blir kritisert fra alle hold. Her sammen med Tottenham-manager Martin Jol. EPA
OMSTRIDT: Frank Arnesens (t.h.) samtaler med Chelsea om en overgang fra Tottenham blir kritisert fra alle hold. Her sammen med Tottenham-manager Martin Jol. EPA Vis mer