IMPONERT: - Han har noen flott magemuskler - han ser fantastisk ut. Det virker som om han er i god form, så det er tydelig at han er en stor fotballspiller, er beskjeden fra den tidligere guvernøren og skuespilleren. Foto: NTB / Scanpix
IMPONERT: - Han har noen flott magemuskler - han ser fantastisk ut. Det virker som om han er i god form, så det er tydelig at han er en stor fotballspiller, er beskjeden fra den tidligere guvernøren og skuespilleren. Foto: NTB / ScanpixVis mer

Arnold Schwarzenegger beundrer kroppen til Cristiano Ronaldo

- Han ser fantastisk ut.

(Dagbladet): Arnold Schwarzenegger sparer ikke på kruttet da han av den spanske radiostasjonen COPE ble spurt om hva han synes om fysikken til Cristiano Ronaldo.

- Han har noen flott magemuskler - han ser fantastisk ut. Det virker som om han er i god form, så det er tydelig at han er en stor fotballspiller, var beskjeden fra den tidligere guvernøren ifølge goal.com.

- Ikke interessert Men selv om Schwarzeneggers konklusjon når det kommer til at Ronaldo automatisk må være en god fotballspiller fordi har har en voldsom fysikk kanskje er litt på jordet, bør østerrikeren vite hva han snakker om rent estetisk.

Den tidligere skuespilleren har mange år bak seg som profesjonell kroppsbygger, og har blant annet vunnet Mr Olympia sju ganger.

På fredag var 66-åringen i Madrid for å åpne stevnet Arnold Classic Europe. Et stevne hvor kroppsbygging er en av grenene.

På spørsmål om han tror Ronaldo har det som skal til for å delta i Mr Olympia, var han derimot mer skeptisk.

- Jeg tror ikke han ville vært interessert i å konkurrere i Mr Olympia. Han er interessert i å være den beste fotballspilleren i verden. Jeg ville vinne Mr Olympia. Det er to forskjellige idretter, men det er ingen tvil om at han er i god form, sier han.

12 på ti Men det e rikke til å stikke under en stol at Ronaldo har en vodlsom fysikk, og jammen har ikke Schwarzenegger rett i at han kan spille fotball også.

Så langt denne sesongen har portugiseren scoret 12 mål på ti kamper, og hadde det ikke vært for ham hadde luken fra «los Blancos» vært mye større enn de fem poengene det er nå.

Tidligere i høst la klubben ut bilder på sin instagramkonto som viste hvorfor det er så mye krutt i skuddfoten til superstjernen.

BARIS: Ronaldo kaster drakta etter å ha satt inn vinnermålet for Real Madrid mot Levante på overtid. Foto: AFP PHOTO / JOSE JORDAN
BARIS: Ronaldo kaster drakta etter å ha satt inn vinnermålet for Real Madrid mot Levante på overtid. Foto: AFP PHOTO / JOSE JORDAN Vis mer