Arrangerer minnekamp for Eggen

Enerly og Trondsen vil gi gamletreneren et ordentlig farvel.

HEDRER EGGEN: De tidligere FFK-spillerne Dagfinn Enerly og Tor Trondsen (ikke avbildet) har tatt initiativet til en minnekamp for avdøde Knut Torbjørn Eggen.Foto: Eirik Helland Urke / Dagbladet
HEDRER EGGEN: De tidligere FFK-spillerne Dagfinn Enerly og Tor Trondsen (ikke avbildet) har tatt initiativet til en minnekamp for avdøde Knut Torbjørn Eggen.Foto: Eirik Helland Urke / DagbladetVis mer

Dagfinn Enerly (39) og Tor Trondsen (35) arrangerer i september en minnekamp for Knut Torbjørn Eggen på Fredrikstad Stadion, skriver Moss Avis.

- Vi har i ettertid skjønt at det var mange som ikke fikk tatt et ordentlig farvel med Knut Torbjørn. Derfor mener vi dette blir en fin anledning, hvor vi sammen med May-Britt, Leander og Andrea, samt resten av familien kan samles for å ha en hyggelig dag, sier Enerly og Trondsen, som begge har spilt for både Fredrikstad og Rosenborg.

Rosenborg blir motstanderen til «Team Eggen».

- Dialogen vi har hatt med Rosenborg har vært udelt positiv. De har nærmest sagt «kom med lagoppstilling på hvilke gamle og nye stjerner dere vil ha med, så lover vi å komme til Fredrikstad med dem», sier Dagfinn Enerly.

Kampdag blir trolig 7. september.

Knut Torbjørn Eggen døde 20. februar, 51 år gammel.

(NTB)