IKKE NOK BRÅK:  Arrangøren av Australias Grand Prix mener regelendringen gjør at bilene rett og slett ikke bråker nok. Ifølge leder Ron Walker kunne en knapt høre bilene komme på oppløpet hvis du satt på hovedtribunen. Foto: EPA / DIEGO AZUBEL / NTB Scanpix
IKKE NOK BRÅK: Arrangøren av Australias Grand Prix mener regelendringen gjør at bilene rett og slett ikke bråker nok. Ifølge leder Ron Walker kunne en knapt høre bilene komme på oppløpet hvis du satt på hovedtribunen. Foto: EPA / DIEGO AZUBEL / NTB ScanpixVis mer

Arrangør mener disse bilene bråker for lite

- Det vil bli et tema for alle arrangørene.

De nye formel 1-bilene får kritikk for at de lager for lite støy.

Motoren i årets biler er redusert fra 2,4 liters V8 sugemotorer til 1,6 liters V6 motorer med turbo.

Arrangøren av Australias Grand Prix mener regelendringen gjør at bilene rett og slett ikke bråker nok. Ifølge leder Ron Walker kunne en knapt høre bilene komme på oppløpet hvis du satt på hovedtribunen.

- Når du tar bort den spenningen, får du problemer med å selge billetter. Du må skape etterspørsel, og en del av den etterspørselen er at folk liker lyden fra bilene, sier Walker til radiostasjonen Fairfax.

Han snakket med F1-sjef Bernie Ecclestone under sesongåpningen i Melbourne søndag.

- Det er et klart kontraktsbrudd. Jeg snakket med ham i går, og det er ikke hva vi betalte for. Det vil endres. Han er skrekkslagen. Det vil bli et tema for alle arrangørene. Alle snakket om det, forteller Walker.

Tyske Nico Rosberg vant årets første formel 1-løp foran danske Kevin Magnussen.

(NTB)