Arrangøren går med millionunderskudd - til tross for Tottenham-fest på Ullevaal

Kane tilbake med to mål i 6-1-seier over Inter.

VISTE SEG FRAM: Tottenham-spillerne scoret seks ganger foran en hvit vegg av lagets norske fans på Ullevaal. Foto: Krister Sørbø / NTB scanpix
VISTE SEG FRAM: Tottenham-spillerne scoret seks ganger foran en hvit vegg av lagets norske fans på Ullevaal. Foto: Krister Sørbø / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Tottenham - Inter 6-1 (2-1)

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Arrangør Sport Executive måtte fortvilet konstatere at bare rundt 7000 tilskuere hadde løst billett for å se storkampen mellom Tottenham og Inter på Ullevaal stadion i kveld, noe som etter det Dagbladet kjenner til medfører et underskudd i millionklassen.

Tilskuerne som kom kan imidlertid ikke ha angret: De fikk se engelskmennene, og spesielt Harry Kane, skinne som den varme Oslo-sola da laget vant hele 6-1 i lagets generalprøve til Premier League.

For selv om det var forrige sesongs toppscorer i England sin første match etter sommerferien, var ikke Kane rusten. I stedet banket 23-åringen inn to mål umiddelbart. Samtidig bidro lagkameratene Erik Lamela, Dele Alli, Vincent Janssen og Shayon Harrison alle med hver sin scoring mot et ydmyket italiensk mannskap.

- Det var deilig. Som spiss føles det alltid godt å score mål. I min første kamp tilbake, var det akkurat det jeg ønsket. Så vant vi 6-1 i tillegg, som er et fantastisk resultat, forteller Kane til Dagbladet.

Pinlig Inter-opptreden

Noen vil kanskje være flaue over at det var relativt få tilskuere på Ullevaal i kveld, men Inter-spillerne skulle nok ønsket at det ikke var noen i det hele tatt som fikk med seg deres uhyre svake prestasjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer