IKKE OPPDATERT:  NM-avisa gikk i trykken før arrangementet ble flyttet fra Molde til Lillehammer. / Faksmilie: EKH Grafisk v/ Oda Opheim Vinge
IKKE OPPDATERT: NM-avisa gikk i trykken før arrangementet ble flyttet fra Molde til Lillehammer. / Faksmilie: EKH Grafisk v/ Oda Opheim VingeVis mer

Arrangøren «glemte» at NM er flyttet fra Molde til Lillehammer

Pinlig tabbe i NM-avisa.

(Dagbladet): Moldes NM-arrangører i langrenn måtte kaste inn håndkleet og avlyse mesterskapet. Skiforbundet bestemte deretter at Lillehammer skal bli ny NM-arena for mesterskapet som starter 16.januar.

Feil sted I dag dumpet NM-avisa ned i postkassen i 18 kommuner, skriver NRK Møre og Romsdal.

-  Velkommen til NM i Molde - 16.januar braker det løs på Skaret Skisenter, står det på forsiden prydet av skikongen Petter Northug.

Men så var det det lille problemet da: NM er flyttet til Lillehammer.

Aktuelt Presseansvarlig Hugo Tingvoll mener likevel det er naturlig å gi ut avisa, selv om det ser ut som mesterskapet skal foregå på et helt annet sted enn det faktisk skal.

- Vi skal arrangere NM i hopp og kombinert seinere i vinter. Det er også brukt mye tid på å lage avisa, som har artikler om utøvere og vinterstoff som er aktuelt uansett hvor NM skal arrangeres, forklarer Tingvoll til Dagbladet.