<b>TABBE:</b> Ezinne Okparaebo løp ifølge seg selv inn til en «supertid», men arrangøren gjorde en feil og fikk ikke tatt tiden. Her er hun fra Bislett Games. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
<b>TABBE:</b> Ezinne Okparaebo løp ifølge seg selv inn til en «supertid», men arrangøren gjorde en feil og fikk ikke tatt tiden. Her er hun fra Bislett Games. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Arrangørtabbe kan koste Okparaebo OL-plass

- Jeg tenkte at dette ble en supertid. Jeg visste tiden var bra.

Søndag løp Ezinne Okparaebo ifølge seg selv inn til en «supertid», men arrangøren gjorde en feil og fikk ikke tatt tiden, skriver NRK.

Okparaebo har fremdeles ikke klart det norske OL-kravet på 11,20 sekunder. I sveitsiske La Chaux-de-Fonds hadde hun en ny sjanse til å forbedre sin sesongbeste som er 11,28.

Det kan det også hende at hun klarte, men det vil aldri noen vite helt sikkert.

- Jeg tenkte at dette ble en supertid. Jeg visste tiden var bra. Men så gikk det litt tid og vi fikk beskjed om at de ikke hadde fått tatt tiden, så vi fikk beskjed om å løpe igjen, sier sprinteren til NRK.

Hun mener at løpet viser at formen er i anmarsj, og hun er foreløpig ikke nervøs for at OL skal ryke.

- Jeg har EM igjen, så jeg er ikke så bekymret. Jeg fokuserer ikke på tidene, jeg fokuserer på å gjøre gode løp, sier hun.

(NTB)