Arrene minner Lescott om at han kunne vært død

Nå blir han tidenes nest dyreste back.

MOTGANG: Til tross for synlige arr i pannen er det lite fra den alvorlige ulykken han ble utsatt for i barndommen som stopper Joleon Lescott i dag. Han sparer hvertfall ikke på kruttet i hodeduell med Andorras Xavier Andorra. Foto: SCANPIX/AFP/Glyn Kirk
MOTGANG: Til tross for synlige arr i pannen er det lite fra den alvorlige ulykken han ble utsatt for i barndommen som stopper Joleon Lescott i dag. Han sparer hvertfall ikke på kruttet i hodeduell med Andorras Xavier Andorra. Foto: SCANPIX/AFP/Glyn Kirk Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Manchester Citys jakt på ham ble stemplet som forkastelig av Everton, hans egen oppførsel ble stemplet som uprofesjonell av manager David Moyes, men søndag ble de mørkeblå enige med de litt lysere blå om en overgang for Joleon Lescott.

City betaler trolig rundt 220 millioner kroner for å kunne vise fram stopperen i løpet av dagen. Det gjør ham til den nest dyreste forsvarsspilleren i Premier League-historien, bare slått av Manchester Uniteds Rio Ferdinand (325 mill).

Ikke verst for en spiller som vet han er heldig som er i live etter den grusomme bilulykken som etterlot ham med det karakteristiske arret i pannen.

Dratt under bilLescott var bare fem år da han ble truffet av en bil på skoleveien. Han ble dratt under bilen langs asfalten, ikke ulikt den såkalte «mirakeljenta» Susanne Auke i Slemmestad.

Guttungen pådro seg store hodeskader, og var svært heldig som unnslapp omfattende operasjoner med livet i behold. Det synlige arret i pannen er en lett bør å bære etter den dramatiske hendelsen.

- Mange har endt opp verre enn det jeg gjorde. Jeg så en annen liten gutt på sykehuset som kom inn uten en eneste synlig skramme. Men han hadde fått hjerneskader etter å ha blitt truffet av et sidespeil, forteller Lescott til Daily Mail.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer