Arrestasjon i voldtektssaken

En 29 år gammel mann er arrestert i forbindelse med den påståtte massevoldtekten av en tenåringsjente på et London-hotell forrige helg.

Ifølge den svenske avisa Aftonbladet er det den 29 år gamle «partyfikseren» Nicholas Meikle som er arrestert. Meikle sto forrige helg fram i den store britiske søndagstabloiden News of the World og fortalte at gruppesex var helt vanlig blant fotballstjernene i England.

Meikle ble onsdag holdt i varetekt etter å ha meldt seg selv. Politiet er svært sparsommelige med opplysninger om mannen, men ifølge SkyNews ble han arrestert da han møtte opp til avhør på politistasjonen.

Den 17 år gamle jenta påsto hun ble voldtatt av åtte fotballspillere tilhørende eliteserien på et fasjonabelt hotell i den engelske hovedstaden. Ifølge jenta hadde hun frivillig sex med en av spillerne, mens de sju øvrige deretter kom inn på hotellrommet og voldtok henne etter tur mens de lo høylytt.

Politiet mener jentas historie er troverdig, og de har tatt med seg en rekke gjenstander fra det aktuelle rommet på luksushotellet Grosvenor House hotell i Park Lane i London.

HOTELLET I SENTRUM: Politiet har sikret seg flere søplesekker med bevismateriale fra Grosvenor House. Her skal den angivelige massevoldtekten ha funnet sted.