Årsbeste av Moan

På 2.-plass i Ramsau.

PÅ VEI MOT STORFORMEN: Magnus Moan nærmer seg godformen og tok en oppløftende annenplass i Ramsau.Foto: SCANPIX/REUTERS/Dominic Ebenbichler
PÅ VEI MOT STORFORMEN: Magnus Moan nærmer seg godformen og tok en oppløftende annenplass i Ramsau.Foto: SCANPIX/REUTERS/Dominic Ebenbichler Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||Magnus Moan (26) leverte sesongbeste med 2.-plass i kombinertverdenscupen i Ramsau søndag og holder stø kurs mot OL.

Søndag ble han slått med tåspissen av tyskeren Björn Kircheisen, som ble klokket i mål fire tideler foran Moan. Moan er på vei til å finne formen til gagns og blir trolig et sterkt norsk kort under OL i Vancouver i februar. Hever han seg bare ørlite i hoppbakken, blir han en vond mann å slå.— En god helg med to pallplasser av Magnus. Han tar steg i riktig retning i bakken hele veien, men stegene er fortsatt små. Han har mye igjen å gjøre der. Når du må ta igjen så mye, koster det mot slutten, sa sportssjef Kjetil Strandbråten til NTB.LikerSportssjefen liker det han ser av Moan for tiden.

— Jeg liker utviklingen og spesielt modusen hans. Han skal fortsette å jobbe i det sporet han er nå.

Fredag leverte trønderen beste langrennstid og avanserte fra 43.- til 3.-plass. Lørdag hadde han også beste langrennstid da han avanserte fra 56.- til 15.-plass.

Søndag var han igjen raskeste mann i langrennsløypa. Han gikk ut nesten minuttet bak på 38.-plass, og etter rundt 7 kilometer var han i tet. Men han klarte ikke å holde ryggen til Kircheisen da tyskeren stakk fra i stigningen ut fra stadion, og selv om han spurtet som besatt holdt det akkurat ikke til seier.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer