Årsbeste for Brann

Brann slo Tromsø 3-1, og trener Teitur Thordarson var strålende fornøyd. - Noe av det beste vi har gjort i år, mente islendingen.

Selv om bunnlaget Tromsø bare har Bryne bak seg på tabellen og knapt er noen målestokk for et hjemmelag i stigende form, var det bra takter over det Brann presterte søndag.

Thordarsons elever vartet opp med drivende godt vingspill og flotte scoringer besørget av bergensernes nye storscorer, Petter Furuseth Olsen.

- Akkurat nå går det bedre og bedre for hver kamp. Jeg lurer på hvor det skal stoppe for meg, sa superspissen etter kampen.

Furuseth Olsen presenterte seg for første gang etter 23 minutter, da han ga vertene ledelsen. Thorstein Helstad fosset til dødlinja, og foran mål satte Petter Furuseth Olsen ballen sikkert i mål fra kort hold.

Etter 36 minutter scoret Furuseth Olsen sitt andre for dagen og sjuende totalt i sesongen. Deretter avgjorde Thorstein Helstad kampen to minutter senere da han la på til 3-0 med sin 11. fulltreffer denne sesongen.

For Tromsø ser det stadig mørkt ut. Laget ligger fremdeles håpløst plassert nest nederst på tabellen. I kampen mot Brann lyktes i det minste laget med å score - for første gang siden kampen mot Sogndal 10. juni! Det var finnen Miika Koppinen som til slutt lyktes med å få ballen i mål for «gutan».

- Brann vant fortjent, men jeg er godt fornøyd med måten vi hang med på i andre omgang, sa Tromsø-trener Terje Skarsfjord.

(NTB)