Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Arsenal avslo Uniteds bud på Nasri

Og Ferguson selger tre spillere til Sunderland. Dagens ryktebørs.

- VIL BORT: Samir Nasri kommer til å gi Arsene Wenger beskjed i dag om at han ønsker seg bort fra Arsenal. Foto: AFP Photo / Franck Fife / Scanpix
- VIL BORT: Samir Nasri kommer til å gi Arsene Wenger beskjed i dag om at han ønsker seg bort fra Arsenal. Foto: AFP Photo / Franck Fife / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I dag som i går: Samir Nasri er dagens heteste navn på ryktebørsen.

Manchester United, Chelsea og Manchester City jakter alle på midtbanespilleren som bare har ett år igjen av kontrakten.

The Guardian skriver i dag at Manchester United er den eneste av de nevnte klubbene som har lagt inn bud på franskmannen, men 170 millioner kroner er ikke nok for Arsene Wenger som avslo budet.

Klubben vil ha over 215 millioner kroner for den franske midtbaneeleganten.

Nasri kommer for øvrig tilbake fra ferie i dag, og ifølge The Times kommer han til å fortelle Wenger at han ønsker å flytte nordover. Det gjør jobben til Wenger en hel del vanskligere ettersom Cesc Fabregas virker å nærme seg Barcelona.

Arsenal har allerede mistet Gael Clichy til Manchester City.

O'Shea, Brown og Gibson ut Nasri er ikke det eneste navnet United kobles til. Ifølge TalkSport skal Alex Ferguson være interessert i å hente Toulouses Moussa Sissoko til Old Trafford.

Også Wesley Sneijder har vært flittig koblet til United, og Metro skriver i dag at Inters nylige signering av Ricardo Alvarez øker sannsynligheten for at nederlenderen flytter til Manchester.

Med flere spillere på vei inn dørene på Old Trafford virker det som om noen må vike plass.

Sunderland-manager Steve Bruce ønsker å utnytte sin tidligere treners opprydding i United-stallen. Ifølge flere engelske aviser i dag er John O'Shea, Wes Brown og Darron Gibson på vei til «Black Cats».

De to førstnevnte har allerede vært på medisinsk sjekk, mens sistnevnte ikke har blitt enig med klubben om sine personlige betingelser.

Modric er ikke til salgs Luka Modric har snakket offentlig om et ønske om å melde overgang til Chelsea.

Den lille kroaten var i går i samtaler med Spurs' styreformann Daniel Levy, og fikk klar beskjed om at han ikke var til salgs.

- Vi hadde en meget bra samtale. Jeg gjentar fortsatt det jeg har sagt tidligere: Luka Modric blir ikke solgt. Det er ikke noe mer å snakke om, sa Levy i går.

TIL SUNDERLAND: John O'Shea og Wes Brown flytter er trolig klar for Sunderland i løpet av kort tid. Foto: Reuters / Phil Noble / Scanpix
TIL SUNDERLAND: John O'Shea og Wes Brown flytter er trolig klar for Sunderland i løpet av kort tid. Foto: Reuters / Phil Noble / Scanpix Vis mer