IKKE SALG?: Arsenal og Jack Wilshere tapte mot Tottenham i går. Nå går et trolig oppkjøp av klubben også i vasken. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
IKKE SALG?: Arsenal og Jack Wilshere tapte mot Tottenham i går. Nå går et trolig oppkjøp av klubben også i vasken. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth)Vis mer

Arsenal avviser arabisk superbud

Investorgruppe vil by rekordhøye 13 milliarder.

(Dagbladet): En gruppe arabiske investorer ønsker å kjøpe Arsenal for 13 milliarder kroner, skrev britiske Telegraph i går.

Nå sier klubben selv at det ikke er aktuelt å selge.

- Stan Kroenke (Arsenal-investor) er tilknyttet Arsenal i lang tid og har ingen intensjoner om å selge sine andeler. Det har ikke vært kontakt med mulige investorer, sier Arsenals kommunikasjonssjef Mark Gonnella til Telegraph.

Det er en gruppe fra Qatar og De forente arabiske emirater som ifølge avisa har vist interesse. Gruppa ønsker å kjøpe hundre prosent av klubben.

Blant annet har frigjøring av store midler til spillerkjøp og redusering av billettprisene på Emirates vært nevnt blant tingene araberne ønsker å få til.

Amerikanske Stan Kroenke eier to tredjedeler av klubben, og det var ventet at den arabiske investorgruppa ville komme med et bud i løpet av få uker.

Om utspillet fra Arsenal-ledelsen påvirker interessen gjenstår å se. Arsenal er for tiden nummer fem i Premier League og tapte 2-1 i går mot rivalen Tottenham.