Arsenal banket United i FA-cupen

To mål var det som skulle til for å slå Manchester United ut av FA-cupen. Watford slo ut Sunderland

Arsenal dominerte store deler av kampen. Det virket som om lufta gikk ut av Manchester-spillerne da de forsto at slaget var tapt.

I andre omgang rokkerte United om på sine spillere. Solskjær og Giggs byttet plass. Solskjær begynte på kanten, men ble skjøvet fram som spissmakker for Van Nistleroy.

Kampens andre mål kom i det 51. spilleminuttet. Sylvain Wiltord ble spilt igjennom, rundet enkelt Wes Brown og skjøt ballen rett i Uniteds mål.

Det første målet kom etter litt over en halvtimes spill. Arsenal fikk frispark noen meter utenfor 16-meteren til Manchester United. I muren sto Solskjær, Beckham og en haug med andre rødkledte stjernespillere. Skuddet kom, traff Beckham i skulderen, endret retning og gikk i målet til United.

Giggs' supermiss

Noen minutter før dette hadde Ryan Giggs en enorm mulighet. Han rundet to spillere i Arsenals forsvar i tillegg til målmann Seaman. Med åpent mål klarte Giggs det utrolige å lempe ballen like over tverrliggeren. Da gråt mange United-fans.

To gule til de røde

Nervene var i høyspenn fra første spark på ballen i dag. Etter omlag to minutter ble Ole Gunnar Solskjær felt. Det førte til knuffing mellom spillerne på de to lagene og Paul Scholes var såpass ivrig at dommeren mente han måtte roes ned med et gult kort. Greit nok.

Så ett minutt senere var spillerne i tottene på hverandre igjen. Denne gangen var det Ruud van Nistelrooy som var litt for ivrig. Han gikk inn i en Arsenal-spiller med knottene og kroppen først. Igjen var spillerne frempå for å støtte sin lagkamerat i trøbbel. Dommerne fikk en stri jobb, men det roet seg raskt da kortene kom opp av lomma igjen. Nistelrooy fikk et kort og smilte litt oppgitt til dommeren.

Første til Arsenal

Så to minutter senere var kortene framme igjen. Denne gang var det Arsenals kaptein Patrick Vieira som kom i søkelyset. Han taklet en spiller litt unødvendig stygt, og fikk kort for det.

Solskjær i stolpen

Fra da av roet spillerne seg ned. Arsenal fikk en corner. Den kom det ingenting ut av, men Solskjær fikk kampens foreløpig største sjanse etter 11 minutter. Han fikk ballen spilt til seg på venstresiden av Roy Keane. Nordmannen gikk skrått inn mot Seaman. Så skjøt han hardt ned mot venstre hjørne. Ballen traff stolpen og ut.

Roy Keane fikk også gult kort i kampen. Det kom etter omlag 30 minutters spill i første omgang.

KAMP OM BALLEN:</B> Ray Parlour (Arsenal) kjemper mot Roy Keane (Manchester United).
TAPTE DUELLEN: Manchester Uniteds cupdrøm ble lagt i grus av Arsenal i dag. Og tapet kom til og med på hjemmebane.