Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Arsenal beklager å ha presset 15-åring

Lovet faren jobb hvis sønnen byttet agent.

• Følg Premier League direkte på Dagbladet.no fra 14.30!

(Dagbladet.no): Arsenal-direktør Richard Carr har sendt en skriftlig unnskyldning til det nederlandske agentfirmaet Sport Promotion, etter en hendelse med 15-åringen Nacer Barazite i 2006, skriver Daily Mail.

Arsenals ungdomsspeider i Europa, Bobby Arber, skal ha forsøkt å overtale Barazite til å bytte til en engelsk agent, og skal ha lovet å skaffe faren hans jobb i England dersom dette gikk i orden.

- Det er riktig at det oppsto en misforståelse med spillerens representant i 2006. Vi beklaget på det tidspunktet, saken ble løst, og alle parter er fornøyde, sier en talsmann for London-klubben.

Opplysningene kommer samtidig med en gryende bekymring i UEFA og i deler av fotball-Europa, for hvordan Premier League-klubber rekrutterer unggutter rundt omkring i verden.

Nacer Barazite er nå 17 år, og debuterte for Arsenal i ligacupen denne sesongen.

FRA ARSENAL-AKADEMIET: Nacer Barazite har spilt cupfotball for Arsenal denne sesongen, her blir han båret av banen i kvartfinalen mot Blackburn i desember. Arséne Wenger skal ikke være involvert i saken London-klubben nå beklager. Foto: AP/SCANPIX
FRA ARSENAL-AKADEMIET: Nacer Barazite har spilt cupfotball for Arsenal denne sesongen, her blir han båret av banen i kvartfinalen mot Blackburn i desember. Arséne Wenger skal ikke være involvert i saken London-klubben nå beklager. Foto: AP/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media