BEGGE FORSVINNER: Først dro Cesc Fabregas til Barcelona. Nå er Samir Nasri på god vei til Manchester City. Klubbene er enige om pris, og Nasri reiser til Manchester for legesjekk og kontraktssignering. Foto: Dylan Martinez, Reuters/Scanpix
BEGGE FORSVINNER: Først dro Cesc Fabregas til Barcelona. Nå er Samir Nasri på god vei til Manchester City. Klubbene er enige om pris, og Nasri reiser til Manchester for legesjekk og kontraktssignering. Foto: Dylan Martinez, Reuters/ScanpixVis mer

Arsenal bekrefter Nasri-salg

Enige med City om pris.

(Dagbladet): Arsenal bekrefter på nettsiden sin at de er enige med Manchester City om betingelsene for en overgang for Samir Nasri.

24-åringen, som har vært i London-klubben er dermed ikke med Arsenal på flyet til Italia og morgendagens returmøte med Udinese i Champions League-kvalik. I stedet reiser han til Manchester og legesjekk.

Ifølge The Guardian er prisen antatt å ligge rundt 22 millioner pund. I tillegg vil Nasri helt sikkert få en betydelig lønnsøkning. Han takket nylig nei til en ny Arsenal-kontrakt som ville gitt ham 90 000 pund (omkring 800 000) i uka.

- Tenk deg den verste situasjonen - at vi mister både Fabregas og Nasri. Du kan ikke overbevise folk om at du er ambisiøs etter det, sa Wenger i juli ifølge Daily Mirror.

Nå er altså den verste situasjonen en legesjekk og en signatur unna å være et faktum.

Fabregas ble sluppet til Barcelona for halvannen uke siden.