Arsenal ble seriemester

Arsenal er engelsk seriemester i fotball etter å ha slått Everton 4-0 hjemme på Highbury i dag. Hjemmelaget var knusende overlegent, og Thomas Myhre hadde en håpløs oppgave da han prøvde å stenge Everton-målet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Allerede etter seks minutter nikket Slaven Bilic ballen i eget mål, hardt presset av Arsenal-kaptein Tony Adams. Marc Overmars økte ledelsen to ganger da han løp fra Everton-forsvaret og avsluttet alene med Myhre.

Alene med målvakten

I nest siste minutt satte Adams punktum da det var hans tur til å komme alene med den norske målvakten. Dermed kunne Arsenal-fansen starte feiringen av sine helter, som har innhentet Manchester Uniteds «uinntagelige» forsprang i løpet av en fenomenal vårsesong.

Arsenal kan om to uker fullføre sin dobbeltriumf når Newcastle er motstander i FA-cupfinalen.

Everton må slå Coventry hjemme og håpe at Bolton ikke vinner borte mot Chelsea. Dersom Everton spiller uavgjort og Bolton taper, beholder liverpoolklubben plassen på bedre målforskjell.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer