Arsenal dominerte og vant

Ray Parlour og Lauren scoret målene for Arsenal som vant 2-0 over Bradford. Dagbladet.no fulgte kveldens to Premier League-kamper direkte.

Med bare tre poeng på de fire siste kampene, hadde Arsenal presset på seg hjemme mot Bradford i dag. Likevel hadde Arsene Wengers mannskap ingen problemer med å innfri forventningene.

Arsenal overkjørte Bradford i hele kampen, og bortelaget bør prise seg lykkelig for at de ikke måtte plukke ballen ut av nettet flere ganger.

Den første scoringen kom på et nydelig skudd fra Ray Parlour allerede etter 13 minutter. Ni minutter senere økte hjemmelaget ledelsen ved en heading av Lauren. Etter det var det ingen tvil om hvem som ville vinne på Highbury.

I den andre omgangen hadde Arsenal en rekke sjanser til å øke ledelsen, men hadde ikke marginene på sin side. Parlour var nok nærmest med et skudd i stolpen, men også Ashley Cole var farlig frampå ved et par anledninger.

I dagens andre kamp vant Charlton 2-1 over Derby. Mathias Svensson scoret det første målet i kampen etter åtte minutter, mens Derby utlignet etter 35 minutter på frispark ved Craig Burley. I det 45. minutt fikk Derby straffe, men Kiely reddet mesterlig Burleys forsøk fra straffemerket. Unggutten Scott Parker fikk æren av å avgjøre kampen med et skudd i det 60. minutt.

TIDLIG LEDELSE: Ray Parlour og Henry feirer ledelsen mot Bradford.