Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Arsenal-duo slipper straff

Ferguson sendte beviser for seint.

(Dagbladet.no): Såpeoperaen etter kampen mellom Manchester United og Arsenal ser endelig ut til å få en slutt.

I går meldte flere medier at Alex Ferguson ville anmelde Thierry Henry til FA for det som skal ha vært en stygg takling på Gabriel Heinze.

I dag ble det dessuten klart at United-manageren angivelig sitter på en video som viser at Dennis Bergkamp forsøkte å slå og stemple Alan Smith.

Ferguson skal ha gått gjennom store mengder bildemateriale for å samle beviser som kunne gi Arsenal-spillerne en straff tilsvarende den Ruud van Nistelrooy fikk for sin takling av Ashley Cole. Nistelrooy ble dømt til tre kampers karantene i forrige uke.

Men dette arbeidet kunne Ferguson trolig spart seg. Ifølge Goal.com må nemlig videobevis sendes til det engelske fotballforbundet innen 48 timer etter at kampen er spilt.

Dermed slipper Henry og Bergkamp trolig unna - i hvert fall for denne gangen.

  • Om suppe- og pizzakastingen som skjedde etter kampen får noe etterspill er fortsatt ikke klart. Ashley Cole benektet nylig at det var han som stod bak matbomba.
LUCKY ARSENAL: Henry og Bergkamp har hatt mye å juble for i det siste. Nå ser det ut som om de slipper straff etter skandalekampen mot Manchester United.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media